Η φιλοσοφία μας

Στη Hellas Nature, δεν προσφέρουμε απλά εκδρομές. Δημιουργούμε μνήμες που διαρκούν! Κάθε ταξίδι στη φύση, μια μοναδική περιπέτεια…μαζί!

#mazipantou

Το τουριστικό γραφείο Hellas Nature #mazipantou, δραστηριοποιείται στον χώρο του εναλλακτικού τουρισμού αλλά και γενικού τουρισμού από το 2012, αποτελούμενο από πολύ έμπειρους και Πιστοποιημένους Συνοδούς – Εκπαιδευτές Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής (Climbing, Rafting, Canyoning, Ski, Mountain Bike κτλ), Οδηγούς – Συνοδούς Βουνού (Trekking, Hiking) και Τουριστικούς Συνοδούς με εμπειρία σε διάφορες αποστολές και σε αρκετές χώρες του κόσμου. 

Με πλήρη γνώση του τουριστικού προϊόντος, έχουμε συνδυάσει την θεωρία με την πράξη, τον τουρισμό με τις δραστηριότητες, την γνώση με την εμπειρία, την επαγγελματική ευθύνη με την οικειότητα, και το αποτέλεσμα φαίνεται στις κριτικές μας! Όλα αυτά τα χρόνια συνοδεύουμε ομάδες ανθρώπων, μικρών και μεγάλων, όλων των επιπέδων, από μια εύκολη μονοήμερη πεζοπορία στην Ελλάδα, μέχρι μεγάλες ορειβατικές αποστολές στα μεγάλα βουνά του εξωτερικού. 

Οι συνοδοί μας είναι ειδικά καταρτισμένοι όχι μόνο στην διεκπεραίωση μιας δραστηριότητας αλλά και στην διεκπεραίωση πολιτιστικών ταξιδιών παρέχοντας πολλές πολιτισμικές πληροφορίες, σχετικές με την εκάστοτε περιοχή και χώρα. 

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα την ευχαρίστηση και το χαμόγελό σας!

hellas-nature-mazipantou-στοχος-μας

Ο στόχος μας

Στην Hellas Nature είμαστε άνθρωποι που κάναμε το χόμπυ μας επάγγελμα. Η υπέρμετρη αγάπη για την φύση, μας οδήγησε σε μια ιδέα διαφορετική από τα συνηθισμένα. Στόχος μας δεν είναι απλώς να σας περπατήσουμε σε ένα μονοπάτι ή να σας μεταφέρουμε σε ένα μέρος. Στόχος μας είναι να σας βγάλουμε από την καθημερινότητά σας και να σας ταξιδέψουμε σε έναν κόσμο όπου βασιλεύει το “νους υγιής εν σώματι υγιή”. Στόχος μας είναι να γνωρίσουμε τον εκάστοτε προορισμό μας μέσα από δραστηριότητες και να δώσουμε ζωή στο πνεύμα αναζήτησης που κρύβεται μέσα μας. Κι αυτό δεν είναι απλώς στόχος.

Αυτό είναι όραμα.

Κάθε ταξίδι μας μια νέα παρέα!

Σύμφωνα με την επαγγελματική μας άποψη, ο εναλλακτικός τουρισμός αντικατοπτρίζει κάποια ιδανικά, με τα οποία δεσμευόμαστε. Η βαθύτερη σύνδεση με την φύση είναι ένα από αυτά και για να το πετύχουμε, οργανώνουμε εξορμήσεις και ταξίδια σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου με μικρό αριθμό ατόμων, ώστε να μην επηρεάζουμε αρνητικά το περιβάλλον, και οι συμμετέχοντες να απολαμβάνουν το αληθινό νόημα της απόδρασης. Οι εκδρομές μας γίνονται με μια προσωποκεντρική προσέγγιση ώστε να γνωρίζουμε σε βάθος, όχι μόνο τον προορισμό μας, αλλά και τους συνταξιδιώτες μας. Έτσι, κάθε μας δραστηριότητα δεν είναι μια απρόσωπη εμπειρία αλλά μια εμπειρία μιας καινούριας παρέας!

Η φιλοσοφία των εκδρομών μας είναι η συνδυαστική εμπειρία. Προσπαθούμε να χτίζουμε κάθε εξόρμηση με ποικίλες δραστηριότητες συνδυασμένες με τον πολιτισμό του κάθε προορισμού, έτσι ώστε να δοκιμάζετε πάντα και κάτι καινούριο. Προτιμούμε να κάνουμε τουλάχιστον μία διανυκτέρευση διότι έτσι έχουμε τον χρόνο να διαφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, να γνωριστούμε με την υπόλοιπη παρέα, να μάθουμε πολλά στοιχεία για το μέρος που είμαστε κάθε φορά, να έρθουμε σε επαφή με τους ντόπιους, να δοκιμάσουμε περισσότερες δραστηριότητες, να γευτούμε τοπικά προϊόντα και συνταγές, και να πάμε αρκετά μακριά από το μέρος αναχώρησης.

hellas-nature-mazipantou-κιλιμαντζαρο
φιλοσοφια-hellas-nature

Ο συναρπαστικός κόσμος της Hellas Nature

Ολόκληρη η ομάδα της Hellas Nature αλλά και οι κατά τόπους συνεργάτες μας επιλέγονται με αυστηρότητα καθώς θέλουμε να αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα της εταιρείας μας. Ένας χαρακτήρας σμιλευμένος με υπευθυνότητα, σεβασμό, ευγένεια, βαθιά γνώση, θετική ενέργεια, χαμόγελο, και μια αστείρευτη όρεξη για ζωή.

Αν διαβάσατε έως εδώ, θα καταλάβατε ότι μας ενδιαφέρει η ποιότητα και όχι η ποσότητα! Δεν μένει παρά να γνωριστούμε δια ζώσης σε κάποια από τις εξορμήσεις μας, και να ζήσετε μια εμπειρία που θα προσθέσει ένα λιθαράκι στον “τοίχο μιας ευτυχισμένης ζωής”!

Με φυσιολατρικούς χαιρετισμούς σας καλωσορίζουμε στον συναρπαστικό κόσμο της Hellas Nature!