ΝΕΠΑΛ – Everest Basecamp
& Lobuche Peak 6.119μ.

2950€/άτομο

Η εξόρμησή μας με λίγα λόγια

Ιμαλάια! Η μυθική οροσειρά, η μεγαλύτερη του κόσμου, το όνομα της οποίας αποτελεί από μέγιστη πρόκληση έως ιερό στόχο για τους περισσότερους ορειβάτες – πεζοπόρους. Θα μυηθούμε για σχεδόν 20 ημέρες στα σπλάχνα των βουνών του Νεπάλ, με κύριους στόχους το basecamp του Everest, ψηλότερης κορυφής του κόσμου, και το Lobuche που ορθώνεται σε υψόμετρο 6.119 μέτρα! Στην διαδρομή μας θα γνωρίσουμε την ορεσίβια φυλή των Σέρπα, θα αντικρύσουμε τις ψηλές κορυφές των Ama Dablam, Pumori & Everest, θα περάσουμε τον Khumbu, έναν από τους μεγαλύτερους παγετώνες των Ιμαλάϊων, θα δούμε ανατολή από την κορυφή Kalapathar, θα πάμε στο διάσημο Namche bazaar και θα μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε τον οργανισμό μας σε πολυήμερο trek και σε μεγάλο υψόμετρο. Στα πλαίσια της εξατομίκευσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να σταματήσει το πρόγραμμά του στο Everest Basecamp στα 5360 μέτρα, αφού η ανάβαση στο Lobuche απαιτεί ψυχολογικές αντοχές που λίγοι κατέχουν! Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Ξυλιάς Ανδρέας, ορειβάτης με πολλές αναβάσεις σε μεγάλα υψόμετρα, άνθρωπος ικανός να βγάλει από μέσα σας τις πιο υψηλές αντοχές για την επίτευξη του στόχου, πάντα με την μέγιστη ασφάλεια στο ανάλογο υψόμετρο. Σας περιμένουμε σε μια εμπειρία – επιτομή της ορειβασίας!

Πότε;
28-12 Μαΐου 2024
Κόστος
2950€/άτομο
Επίπεδο δυσκολίας
Μέτριο

Αναλυτικό πρόγραμμα

1η ημέρα

ΠΤΗΣΗ
ΑΘΗΝΑ-ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ

Μεσημεριανή πτήση από Αθήνα και αλλαγή πτήσης στην Ντόχα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2η ημέρα

ΑΦΙΞΗ ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ

Πρωινή άφιξη στο Κατμαντού, την πρωτεύουσα του Νεπάλ και των ορεσίβιων! Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, γνωριμία με την πόλη, συνάντηση με τους τοπικούς οδηγούς και όλο το πλήρωμα της αποστολής για πλήρες briefing.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3η ημέρα

ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ LUKLA
• Πεζοπορία στο Phakding 2.651μ.
• 8 χλμ.
• 4 ώρες

Πτήση 40 λεπτά για την είσοδο του Έβερεστ, την Lukla! Και ίσως η πρώτη ματιά προς την στέγη του κόσμου, ανάλογα με τον καιρό. Από εκεί θα πεζοπορήσουμε στο πρώτο χωριό όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4η ημέρα

PHAKDING-NAMCHE BAZAAR 3.438μ.
• 11 χλμ.
• 6 ώρες

Θα περπατήσουμε σε σχετικά εύκολο μονοπάτι μέχρι να φτάσουμε στη γέφυρα Larpchen στους πρόποδες του Namche Bazaar. Θα διασχίσουμε πολλές κρεμαστές γέφυρες και θα περάσουμε από χωριά όπως το Benkar, το Manjo κ.λπ. Κοντά στο Manjo θα ελεγχθούν οι άδειές μας και θα μπούμε στο Εθνικό Πάρκο Sagarmatha. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας αυτής, οι πεζοπόροι μπορούν να δουν καθαρά το Thamserku και το Kusum Kangaru. Επιπλέον, μετά από 1,5 ώρα ανηφορικής πεζοπορίας από τη γέφυρα Larpchen με καθαρό καιρό, μπορείτε να έχετε την πρώτη θέα και στο Έβερεστ, πεζοπορικώς. Η θέα του γραφικού Namche Bazaar θα σας ανταμείψει από την κούραση του περπατήματος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
5η ημέρα

NAMCHE BAZAAR
• Ημέρα εγκλιματισμού

Μπορούμε να περιηγηθούμε στο Namche Bazaar που είναι η κύρια πόλη της περιοχής Everest ή Khumbu και διαθέτει κυβερνητικά γραφεία, ATM, internet cafe, καταστήματα, εστιατόρια και μια πολύχρωμη και πολυσύχναστη αγορά. Μπορούμε να κάνουμε πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Sagarmatha και να απολαύσουμε την ανατολή του ηλίου πάνω από τα Ιμαλάια, όπως το όρος Everest, Lhotse, Nuptse, AmaDablam, Thamserku, Kongde και ούτω καθεξής. Όποιος θέλει μια ολοήμερη πεζοπορία, μπορούμε να περπατήσουμε στο χωριό Khumjung. Σήμερα επισκεπτόμαστε επίσης τη Σχολή Χίλαρυ και το γνωστό μοναστήρι που φιλοξενεί μια τρίχα από κεφάλι Yeti! Διανυκτέρευση στο Namche Bazaar.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
6η ημέρα

NAMCHE BAZAAR-TENGBOCHE 3.870μ.
• 10 χλμ.
• 6 ώρες

Η θέα του Έβερεστ πολύ μακριά θα σας προκαλεί να το πλησιάσετε. Τα καταπράσινα δάση εκατέρωθεν του μονοπατιού και οι ορδές των Yaks που μεταφέρουν εμπορεύματα θα είναι συνηθισμένα θέαμα. Θα απολαύσετε την θέα της κοιλάδας Khumbu από την κορυφή του Tengboche και το γιγαντιαίο όρος Amadablam που φαίνεται στο φόντο. Κάντε μια βόλτα γύρω από το μοναστήρι το βράδυ πριν χαλαρώσουμε στο lodge μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
7η ημέρα

TENGBOCHE-DINGBOCHE 4.360μ.
• 9 χλμ.
• 6 ώρες

Το μονοπάτι μας κατηφορίζει και περνά μέσα από καταπράσινα δάση από σημύδες, και ροδόδεντρα. Κατά την πεζοπορία μπορούμε να θαυμάσουμε την ωραία θέα στο Έβερεστ, στο Λότσε και στο Άμα Ντάμπλαμ. Κατηφορίζουμε προς το Debuche και διασχίζουμε τον ποταμό Imja για να φτάσουμε στο Pangboche. Επιλέγουμε την επάνω τραβέρσα Pangboche και θαυμάζουμε τη θέα των Ιμαλαΐων και το μοναστήρι Pangboche. Συνεχίζουμε τη βόλτα μας στην κοιλάδα Imja και τον ποταμό Lobuche πριν ανηφορίσουμε στο Dingboche. Είναι ένα γραφικό χωριό με όμορφα χωράφια κριθαριού, πατάτας και φαγόπυρου, με ζώα που βοσκούν παντού κατά μήκος αυτών των χωραφιών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
8η ημέρα

DINGBOCHE
• Εγκλιματισμός

Περνώντας μια μέρα στο Dingboche θα μας βοηθήσει να εγκλιματιστούμε στο μεγάλο υψόμετρο. Αντί να μείνουμε αδρανείς, σκαρφαλώνουμε σε μια κορυφογραμμή που βρίσκεται πίσω από το χωριό και βλέπουμε έξι από τις ψηλότερες κορυφές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Lhotse, Makalu και Cho Oyu. Επιπλέον, μπορούμε επίσης να θαυμάσουμε τις κορυφές Cholatse και Taboche. Στα βορειοδυτικά μας βλέπουμε περισσότερες κορυφές των Ιμαλαΐων να υψώνονται πάνω από την κοιλάδα Khumbu Khola. Μεταξύ αυτών των κορυφών, οι Lobuche West, Lobuche East και Lhotse είναι οι πιο κυρίαρχες. Από μια άλλη τοποθεσία στην κορυφογραμμή μπορούμε επίσης να θαυμάσουμε τη γραφική κοιλάδα Imja Khola και το όμορφο χωριό Dingboche. Διανυκτέρευση στο Dingboche.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
9η ημέρα

DINGBOCHE-LOBUCHE 4.940μ.
• 4 χλμ.
• 3 ώρες

Ανεβαίνουμε μέχρι το χωριό Lobuche αυτήν την ημέρα με αρκετά δύσκολη ανάβαση. Τα χορταριασμένα λιβάδια και οι χαμηλοί θάμνοι είναι η μόνη βλάστηση που θα συναντήσουμε. Το πιο αξιοσημείωτο μέρος της πεζοπορίας θα είναι το Μνημείο του Έβερεστ στο πέρασμα Thukla και η θέα των Pumori, Lobuche, Cholatse και άλλων βουνών. Το Lobuche είναι ένα μικρό ήσυχο χωριό στην όχθη του ποταμού με θέα στο Κονγκ Ma La Pass.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
10η ημέρα

LOBUCHE-GORAK SHEP 5.170 μ.
• Επίσκεψη στο Everest Base Camp 5.364 μ.
• 13 χλμ.
• 7 ώρες

Το ταξίδι στο Everest Base Camp δεν είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο κινούμαστε ανάμεσα σε παγετώνες, με πολλούς ελιγμούς και ανεβοκατεβάσματα. Καθώς φτάνουμε στην κατασκήνωση βάσης, απολαμβάνουμε την απίστευτη θέα του παγετώνα Khumbu. Το Everest Base Camp είναι εκπληκτικά όμορφο. Το κυριότερο όμως είναι ότι βλέπουμε αποστολές που ετοιμάζονται για την κατάκτηση των μεγάλων κορυφών και του Έβερεστ. Μπορούμε να απολαύσουμε εκπληκτική θέα στα βουνά Nuptse, Khumbuste και Pumori από την κατασκήνωση βάσης. Αργότερα, επιστρέφουμε στο GorakShep όπου διανυκτερεύουμε. Διανυκτέρευση στο GorakShep

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
11η ημέρα

GORAK SHEP-KALA PATTHAR 5.545 μ.-LOBUCHE

Προετοιμαζόμαστε για αναχώρηση νωρίς το πρωί, πριν την αυγή με χαμηλές θερμοκρασίες (-10 έως -14 C). Οι ψυχροί ανέμοι είναι αρκετά συνηθισμένοι. Γνωστές κορυφές όπως το Lingtren, το Khumbutse και το Changtse στα ανατολικά κάνουν την εμφάνισή τους. Όμως, μόλις φτάσουμε στο Kala Patthar θα δούμε από 360 μοίρες όλους τους γίγαντες των Ιμαλαίων! Βγάζουμε φωτογραφίες, απολαμβάνουμε το μαγευτικό πανόραμα των βουνών και μετά επιστρέφουμε στο Lobuche για ξεκούραση. Διανυκτέρευση στο Lobuche.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
12η ημέρα

LOBUCHE-HIGH CAMP 5.400μ.
• 4 ώρες

Από το χωριό Lobuche, ταξιδεύουμε προς την κατασκήνωση βάσης Lobuche. Αφού πεζοπορήσουμε σε σχετικά επίπεδο μονοπάτι, αρχίζει η βαρβάτη ανάβαση στην κατασκήνωση βάσης Lobuche με απότομο και βραχώδες τερέν. Προχωράμε κατά μήκος του παγετώνα Lobuche απολαμβάνοντας υπέροχη θέα στο Ama Dablam, στο Cholatse, στο Pokalde, στο Thamserku, στο Kantega και σε όλα τα Ιμαλάια. Από την κατασκήνωση βάσης, συνεχίζουμε σε ένα βραχώδες μονοπάτι για να φτάσουμε στο High Camp. Αφού φτάσουμε εκεί, στήνουμε την κατασκήνωσή μας, γευματίζουμε και ξεκουραζόμαστε. Την ημέρα κορυφής κινούμαστε σε βράχινο μονοπάτι μέχρι τα  5770 μέτρα. Μετά από αυτό, σκαρφαλώνουμε σε πάγο και χρησιμοποιούμε σχοινιά όταν χρειάζεται. Ωστόσο, η χρήση του σχοινιού και το μήκος εξαρτάται από την εποχή και τα crevasses. Το σταθερό σχοινί χρησιμοποιείται πάντα ενώ η σχοινοσυντροφιά χρησιμοποιείται όταν απαιτείται. Οι οδηγοί της ανάβασης θα αποφασίσουν τι είναι καλύτερο και πότε. Διανυκτέρευση στο Lobuche East High Camp.

Εκπαίδευση πριν την ανάβαση: Οι οδηγοί μας θα παρέχουν εκπαίδευση σε τεχνικές αναρρίχησης κορυφής και τους κατάλληλους τρόπους χρήσης αναρριχητικών εργαλείων όπως το πιολέ, οι μπότες, τα κραμπόν, οι ιμάντες, ο καταβατήρας κ.λπ. Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει επίσης τη χρήση σχοινιών για ανέβασμα και κατέβασμα. Η εκπαίδευση αυτή θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τις αναρριχητικές σας ικανότητες για να αυξήσετε τις πιθανότητες να ανεβείτε στην κορυφή καθώς και να απολαύσετε πλήρως την εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
13η ημέρα

LOBUCHE HIGH CAMP-KΟΡΥΦΗ 6.119μ.-HIGH CAMP
• 10 ώρες

Ξυπνάμε νωρίς γύρω στις 12 με 1 το πρωί και παίρνουμε το πρωινό μας πριν ξεκινήσουμε την ανάβαση. Είναι σημαντικό να φτάσουμε στην κορυφή πριν από το μεσημέρι γιατί το απόγευμα οι ισχυροί άνεμοι στα ψηλά μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο για μια επιτυχημένη κορυφή. Θα περπατάμε σε βράχο μέχρι τα 5700 μέτρα και μετά θα σκαρφαλώσουμε σε πάγο. Χρησιμοποιούμε και σταθερό σχοινί και σχοινοσυντροφιά σύμφωνα με τις οδηγίες των οδηγών μας. Το Lobuche East προσφέρει την μεγαλύτερη πανοραμική θέα στα βουνά από οποιαδήποτε άλλη πεζοπορική κορυφή. Από την κορυφή, μπορείτε να απολαύσετε τη μαγευτική θέα στο Everest, το Lhotse, το Nuptse, το Ama Dablam, το Cholatse, το Pumori και πολλά άλλα. Περνάμε λίγο χρόνο στην κορυφή γιορτάζοντας και τραβώντας φωτογραφίες, μετά επιστρέφουμε στο High Camp ξανά για μια διανυκτέρευση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
14η ημέρα

ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

 

Αυτή η ημέρα θα χρησιμοποιηθεί είτε για κακές καιρικές συνθήκες είτε αν έχουμε χάσει ημέρα από το πρόγραμμα λόγω κάποιου περιστατικού. Είναι απαραίτητη καθώς αυξάνει κατά πολύ την επιτυχία της κορυφής.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
15η ημέρα

LOBUCHE HIGH CAMP-PANGBOCHE 3.985 μ.
• 9 ώρες

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, κατηφορίζουμε από το Lobuche High Camp και μπαίνουμε ξανά στη διαδρομή του Everest Base Camp. Παίρνουμε το μεσημεριανό μας στο Lobuche. Από το Lobuche ξαναβρίσκουμε το μονοπάτι μας προς το Pheriche. Στο δρόμο προς το Pheriche, θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα στο όρος Ama Dablam στο βάθος. Από το Pheriche, συνεχίζουμε για Pangboche. Κατεβαίνουμε στην πλαγιά του λόφου που καλύπτεται από ροδόδεντρα και αρκεύθους. Ροζ και κόκκινα λουλούδια πυρπολούν το περιβάλλον μας. Φτάνοντας στο Pangboche, μπορούμε επίσης να επισκεφτούμε το περίφημο μοναστήρι Pangboche.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
16η ημέρα

PANGBOCHE-NAMCHE BAZAAR 3.480μ.
• 5 ώρες

 

Από το Pangboche, συνεχίζουμε προς τα κάτω στο Imja Khol, μέσα από το δάσος στο Tengboche. Αν έχουμε αντοχές, μπορούμε επίσης να επισκεφτούμε τις Μονές Tengboche. Μετά το γεύμα στο Tengboche, συνεχίζουμε την κατάβαση. Αφού περάσουμε τη γέφυρα πάνω από τον ποταμό Dudh Koshi, το μονοπάτι μας ακολουθεί το φαράγγι Dudh Koshi κατηφορίζοντας γρήγορα μέσα από τα πευκοδάση πριν φτάσουμε στη Sansa. Παρατηρούμε την άγρια ζωή όπως κατσίκες του βουνού, λεοπαρδάλεις του χιονιού, πολύχρωμους φασιανούς κ.λπ., καθώς περνάμε μέσα από το δάσος. Φτάνουμε στο χωριό του Namche Bazaar. Διανυκτέρευση στο Namche Bazaar.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
17η ημέρα

NAMCHE BAZAAR-LUKLA 2.800μ.
• 7 ώρες

Το μονοπάτι κατηφορίζει απότομα προς τα κάτω, οπότε πρέπει να περπατάμε προσεκτικά καθώς τα κουρασμένα πόδια μας καταπονούνται συνεχώς με το βραχώδες έδαφος. Αφού διασχίσουμε τις κρεμαστές γέφυρες πάνω από τον  Dudh Koshi και τους παραποτάμους του, το μονοπάτι γίνεται πιο ομαλό. Μετά την άφιξή μας στη Λούκλα, ξεκουραζόμαστε και αναπολούμε. Διανυκτέρευση στη Λούκλα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
18η ημέρα

ΠΤΗΣΗ
LUKLA-ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ

Παίρνουμε την πτήση νωρίς το πρωί για Κατμαντού μετά το μακρύ ταξίδι μας στο βουνό. Αφού φτάσουμε στο Κατμαντού, μπορούμε να ξεκουραστούμε ή να κάνουμε κάποια ψώνια για αναμνηστικά. Αν θέλουμε μπορούμε επίσης να εξερευνήσουμε άλλες περιοχές του Κατμαντού. Απαραίτητα επίσης τα μασάζ για να ξεκουράσουμε τα κορμιά μας. Θα ακολουθήσει αποχαιρετιστήριο δείπνο το βράδυ για να γιορτάσουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του ταξιδιού μας. Διανυκτέρευση στο Κατμαντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19η ημέρα

ΠΤΗΣΗ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ

Πρωινή μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήσεις για Αθήνα. Άφιξη το απόγευμα!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι περιλαμβάνεται

Αεροπορικά εισιτήρια με τους φόρους και αποσκευές 23 κιλών
2 διαμονές σε ξενοδοχεία στο Κατμαντού
Τοπικά lodges κατά τη διάρκεια του trek
1 διαμονή σε σκηνές σε οργανωμένο camp
Πιστοποιημένοι οδηγοί βουνού και έλληνας αρχηγός
1 αχθοφόρος ανά 2 άτομα (έως 13 κιλά το άτομο)
Κάθε μέρα 3 γεύματα
Όλες οι άδειες, και οι φόροι για τις εισόδους μας στα Ιμαλάια
Ειδική άδεια για την ανάβαση στο Lobuche
Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός ομάδας (σχοινιά – φαρμακεία)
Πλήρη υποστήριξη από εμάς και ενημέρωση για θέματα υψομέτρου
Ομαδικό Φαρμακείο
ΦΠΑ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Τι δεν περιλαμβάνεται

Προσωπικός εξοπλισμός (μπότες, ρούχα, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης)
Γεύματα στο Κατμαντού
Ταξιδιωτική ασφάλεια (παρέχεται όμως εξτρά)
Προσωπικά έξοδα και φιλοδωρήματα
Οτιδήποτε δεν αναφέρεται παραπάνω

Να έχετε μαζί σας

Διαβατήριο να μην λήγει το τελευταίο 6μηνο
2 Φωτογραφίες διαβατηρίου
Αντίγραφο φωτοτυπία του διαβατηρίου

Πτήσεις

ΠΤΗΣΕΙΣ ME QATAR AIRWAYS

28/4 | 14:00 – 18:25 & 02:00 – 09:30

16/5 | 10:00 – 12:15 & 13:50 – 18:40

Σημειώσεις

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (μπορούν να νοικιαστούν όλα τα παρακάτω με 130 ευρώ)

  • Πιολέ
  • Κραμπόν
  • Μπότες χειμερινές
  • Ιμάντες
  • Καραμπίνερ
  • Μποντριέ
  • Καταβατήρας
  • Κράνος
  • Sleeping bag -25

Υπάρχει η δυνατότητα να τελειώσετε το πρόγραμμά σας μετά το Everest Basecamp. Η ανάβαση στην κορυφή Lobuche είναι μέσης δυσκολίας, δηλαδή μπορεί να ανταπεξέλθει ένας μέσος πεζοπόρος που έχει κάποια εμπειρία σε χιονισμένο πεδίο κάτω από τις εντολές του οδηγού.

Οι συμμετέχοντες καλό είναι να κάνουν συστηματική προπόνηση τουλάχιστον τους τελευταίους 3 μήνες.

 

· Αναλόγως των καιρικών συνθηκών, το πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί.

· Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, βγαίνουν φωτογραφίες οι οποίες αναρτώνται στα social media και το site της εταιρείας. Αν κάποιος δεν το επιθυμεί, μπορεί να μας το αναφέρει.

Χάρτης

Συνεργασία με την Terramare

Εξοπλιστείτε για το ταξίδι σας με έκπτωση!

Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε από τις ιδιαίτερες εμπειρικές εξορμήσεις μας, λαμβάνετε εκπτώσεις έως και 20% σε προϊόντα όπως σακίδια, παπούτσια, ρούχα, αλλά και εξειδικευμένο εξοπλισμό, στο συνεργαζόμενο κατάστημα ειδών υπαίθριου τουρισμού και δραστηριοτήτων, Terra Mare, με την κατάλληλη καθοδήγηση από εμάς και από τους ανθρώπους μας εκεί! 

Απολαύστε τις εκδρομές μας με τον καλύτερο εξοπλισμό στις καλύτερες τιμές!