ΤΑΝΖΑΝΙΑ-Κιλιμάντζαρο 5.895μ.
Στέγη Αφρικής-Σαφάρι ψάχνοντας το BIG 5
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ εξερεύνηση & διακοπές

5950€/άτομο

To ταξίδι μας ξεκινά σε...

00
ημέρες
00
ώρες
00
λεπτά
Το ταξίδι αυτό ολοκληρώθηκε!

Η εξόρμησή μας με λίγα λόγια

Η μεγάλη μας γεωγραφική αποστολή για το 2024 είναι η ανάβαση στην κορυφή του όρους ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ, σε υψόμετρο 5.895μ. την ψηλότερη κορυφή της Αφρικής! Πρόκειται για ένα ανενεργό ηφαίστειο, από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, με σπουδαία χλωρίδα και πανίδα. Η κορυφή του ανήκει στο 7 summits project. Κατά την διάρκεια του trek μας θα περάσουμε όλα τα υπάρχοντα terrain, όπως καλλιεργήσιμες εκτάσεις, παρθένα δάση, στέπα, ηφαιστειογενές έδαφος και παγετώνα! Η πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι το μεγάλο υψόμετρο όπου το οξυγόνο είναι λιγότερο. Για το λόγο αυτό, η διαδρομή που επιλέξαμε είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια (7 ημέρες) ώστε να επιτευχθεί καλύτερος εγκλιματισμός και να καταφέρουμε να φτάσουμε ως την κορυφή. Είναι από τις ελάχιστες κορυφές σε τέτοιο υψόμετρο που δε χρειάζεται τεχνική ανάβαση (αναρρίχηση) αλλά μόνο πεζοπορία. Επομένως για έναν πεζοπόρο αποτελεί μοναδική ευκαιρία να φτάσει στο υψόμετρο των 5.895 μέτρων. Δεν θα πατήσουμε καθόλου χιόνι, αλλά θα δούμε παγετώνες γύρω μας! Φυσικά, ο πεζοπόρος πρέπει να βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ζήσε μια ολοκληρωμένη ορειβατική αποστολή, μαζί μας!

Δεύτερο κομμάτι του ταξιδιού μας είναι το ΣΑΦΑΡΙ στα μεγαλύτερα εθνικά πάρκα της Τανζανίας! Σερενγκέτι, Ταρανγκίρε, Μανυάρα και ΝγκόροΝγκόρο θα μας φιλοξενήσουν για 5 ημέρες και θα έχουμε την ευκαιρία να αναζητήσουμε όλα τα μεγάλα ζώα της σαβάνας με τα τζιπ. Διανυκτερεύουμε σε lodges & camps καταμεσής της σαβάνας, εκεί που κινείται η άγρια ζωή. Στόχος να δούμε τα big5, λιοντάρι, λεοπάρδαλη, ελέφαντας, ρινόκερος και βουβάλι. Δεκάδες ζώα όπως ζέβρες, λεοπαρδάλεις, γκνου, αντιλόπες, ιπποπόταμοι θα μας συντροφεύουν κάθε ημέρα, σε μια αξέχαστη εμπειρία ζωής! Για 5 ημέρες θα νιώθετε πρωταγωνιστές των ντοκιμαντέρς της National Geographic! Επίσης η επίσκεψη σε ένα χωριό Μασάι αποτελεί πολιτισμικό σοκ, καθώς συνειδητοποιούμε ότι κάποιοι άνθρωποι ζουν με πολύ λιγότερα αγαθά από εμάς. Εκεί θα αντικρύσουμε την καθημερινότητά τους και ζήσουμε κάποια δρώμενα μαζί τους. Το σαφάρι της Τανζανίας θεωρείται το πιο εντυπωσιακό και πλούσιο στον κόσμο! Κάθε ξεχωριστή ημέρα του ταξιδιού, θα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία ζωής που θα θυμάστε για πάντα!

Τελευταίο κομμάτι του ταξιδιού η Ζανζιβάρη, το εξωτικό νησί της Τανζανίας, με τα τροπικά δάση, τις λευκές παραλίες του Ινδικού και την Stone Town, μνημείο της Unesco. Η εξερεύνησή μας στο νησί, από το δάσος των μαιμούδων μέχρι τις γιγάντιες χελώνες είναι άχαστη εμπειρία για το ταξίδι στην Τανζανία, ενώ το κομμάτι της θάλασσας και της παραλίας θα μας χαρίσουν τις διακοπές που χρειαζόμαστε μετά από τέτοιο υπερθέαμα που θα έχουμε ζήσει όλες αυτές τις ημέρες! Οι κρουαζιέρες στους υφάλους και η υποβρύχια ζωή που θα δούμε ολοκληρώνουν την εμπειρία της Τανζανίας με τον καλύτερο τρόπο! Το τροπικό & ιστορικό νησί, που ήταν βάση των σκλαβοπάζαρων κατά τον μεσαίωνα, θα μας κερδίσει με τον συνδυασμό ιστορίας, φυσικής ζωής και παραλίας!

Είναι πραγματική ΕΥΧΗ για κάθε άνθρωπο να ζήσει την Τανζανία του HAKUNA MATTATA με αυτόν τον τρόπο, συνδυάζοντας τόσο διαφορετικές εμπειρίες σε ένα ταξίδι – υπερθέαμα που θα θυμάστε για πάντα! Κιλιμάντζαρο – Σαφάρι & Ζανζιβάρη σε 17 μοναδικές ημέρες, σε ένα πρόγραμμα all inclusive που το μόνο που θα σκέφτεστε είναι «πόσο πιο όμορφο θα είναι το ηλιοβασίλεμα σήμερα?»

Πότε;
9-25 Αυγούστου 2024
Κόστος
5950€/άτομο
Επίπεδο δυσκολίας
Μέτριο

Αναλυτικό πρόγραμμα

1η ημέρα

ΑΘΗΝΑ-ΤΑΝΖΑΝΙΑ
(Αρούσα)

Τα ξημερώματα αναχωρούμε από την Αθήνα και φτάνουμε μέσω ενδιάμεσου σταθμού Αντίς Αμέμπα στο αεροδρόμιο του Κιλιμάντζαρο! Από εκεί θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας στην Αρούσα, όπου θα έχουμε briefing για το ταξίδι μας και βραδινή βόλτα για φαγητό.

Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.

Γεύματα: Δείπνο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2η ημέρα

ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ
• 1800μ - 3000μ
• 6 ώρες

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε από το ξενοδοχείο μας και μεταφερόμαστε οδικώς στην πύλη του μονοπατιού Machame, 1 ώρα από την Αρούσα. Εδώ δίνουμε τα πράγματα στους αχθοφόρους και ξεκινάμε το πεζοπορικό μας 7ήμερο με ένα σακίδιο στην πλάτη! Η σημερινή μας διαδρομή θα περάσει από καλλιεργήσιμες εκτάσεις και παρθένο τροπικό δάσος. Στο Κιλιμάντζαρο δεν υπάρχουν δρόμοι πάνω από αυτό το υψόμετρο, έτσι έχει διατηρηθεί η παρθένα ζωή σε μεγάλο βαθμό. Η θερμοκρασίες θα είναι περί τους 25 βαθμούς.

Διανυκτέρευση στο camp.

Γεύματα: Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3η ημέρα

ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ
• 3000μ – 3750μ
• 5-6 ώρες

Συνεχίζουμε την ανάβαση με αργό ρυθμό, με σημερινό στόχο τον καλό εγκλιματισμό στο περιβάλλον. Το έδαφος σήμερα θα είναι βραχώδες με χαμηλή βλάστηση και θα είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο. Θα κάνουμε πολλά διαλλείματα για να συνηθίσουμε το υψόμετρο και να έχουμε καλύτερη απόδοση τις επόμενες ημέρες.

Διανυκτέρευση στο camp.

Γεύματα: Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4η ημέρα

ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ
• 3.750μ – 4.600μ – 3.900μ
• 7-8 ώρες

Την σημερινή μας ημέρα θα διασχίσουμε αλπική έρημο και πάρουμε μια καλή δόση υψομέτρου αφού θα φτάσουμε στον πύργο της Λάβας στα 4.600 μέτρα. Έτσι θα ελέγξουμε την αντίδραση του οργανισμού σας σε αυτό το υψόμετρο. Κατεβαίνουμε πάλι στα 3.900 μέτρα.

Διανυκτέρευση στο camp.

Γεύματα: Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
5η ημέρα

ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ
• 3.900μ – 4.000μ
• 4 ώρες

Σήμερα θα περάσουμε το Barannco wall, έναν βραχώδη τοίχο, μια κάθετη ανάβαση 1,5 ώρας περίπου. Από εκεί θα απολαύσουμε την κοιλάδα Barannco όπου είναι και η κατασκήνωσή μας. Εδώ είναι και το τελευταίο σημείο που υπάρχει νερό!

Διανυκτέρευση σε camp.

Γεύματα: Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
6η ημέρα

ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ
•4.000μ – 4.673μ
• 4-5 ώρες

Συνεχίσουμε την ανάβαση μας σε μεγάλο υψόμετρο, όπου κάθε βήμα θα είναι πιο αργό! Σήμερα θα δούμε και τον πρώτο παγετώνα μας. Θα φτάσουμε στο camp, και θα κοιμηθούμε νωρίς γιατί η επόμενη είναι η ημέρα κορυφής!

Διανυκτέρευση στο camp.

Γεύματα: Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
7η ημέρα

ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ
• 4.673μ – 5.895μ – 3.100μ
• 10 – 12 ώρες

Η μεγάλη ημέρα έφτασε! Ξεκινάμε τα μεσάνυχτα, με την πιο ατμοσφαιρική πεζοπορία της ζωής σας! Ο αντικατοπτρισμός του φεγγαριού στους παγετώνες δημιουργεί ένα μοναδικό σεληνιακό τοπίο γύρω μας! Ανεβαίνουμε αργά και σταθερά με μικρά διαλλείματα κάθε 15 λεπτά. Ο αέρας λίγος και κάθε βήμα φαίνεται και πιο βαρύ. Το πρωί στην ανατολή, κατά τις 7 θα είμαστε στην κορυφή Uhuru, που σημαίνει ελευθερία, στα 5.895 μέτρα! Όλοι μαζί στην ψηλότερη κορυφή της Αφρικής! Από εκεί θα ξεκινήσουμε την μεγάλη κατάβαση μέχρι τα 3.100 μέτρα.

Διανυκτέρευση σε camp.

Γεύματα: Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
8η ημέρα

ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ
• 3.100μ – 1.800μ
• 3 ώρες

Μπαίνουμε ξανά σε δάσος και φτάνουμε στην πύλη εξόδου όπου θα πάρουμε και τα πιστοποιητικά ανάβασης στο Κιλιμάντζαρο! Από εκεί θα μεταφερθούμε μέσα από τις φυτείες καφέ στην Αρούσα, για μεσημεριανό και κλείσιμο ταξιδιού! Ύστερα μεταφερόμαστε στο ξενοδοχείο μας για πλήρη ξεκούραση και αποκατάσταση!

Εδώ μπορεί όποιος θέλει να τελειώσει το πρόγραμμα του και να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Γεύματα: Πρωινό – Μεσημεριανό

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
9η ημέρα

ΤΑΡΑΝΓΚΙΡΕ
• Σαφάρι

Νωρίς το πρωί ξεκινάμε την εμπειρία του Σαφάρι! Για 5 ημέρες θα είμαστε σαν πρωταγωνιστές των ντοκιμαντέρ του National Geographic! Επιβιβαζόμαστε στα μεγάλα 8θέσια τζιπ και φεύγουμε για το πρώτο μας εθνικό πάρκο, Tarangire! Κατά την διάρκεια του σαφάρι βρισκόμαστε μόνο μέσα στα οχήματα και οι επίσημοι οδηγοί μας θα μας μεταφέρουν σε σημεία που εντοπίζονται ζώα! Με τα κυάλια και τις φωτογραφικές μας μηχανές προσπαθούμε να απαθανατίσουμε στιγμές! Αιλουροειδή, καμηλοπαρδάλεις και ελέφαντες είναι η ειδικότητα της περιοχής!

Διανυκτέρευση: Το απόγευμα μεταφερόμαστε στα lodge διανυκτέρευσης.

Γεύματα: Πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
10η ημέρα

ΝΓΚΟΡΟ ΝΓΚΟΡΟ-ΣΕΡΕΝΓΚΕΤΙ
• Σαφάρι

Το ταξίδι μας με τα τζιπ συνεχίζεται στο καταπληκτικό τοπίο του Ngoro Ngoro. Πρόκειται για έναν τεράστιο κρατήρα ηφαιστείου που μέσα βρίσκεται μια «λίμνη» άγριας ζωής! Χιλιάδες ζώα μέσα σε αυτή την έκταση, κινούν την τροφική αλυσίδα, ενώ εδώ έχουμε πιθανότητες να δούμε τον μοναδικό μαύρο ρινόκερο! Μετά το μεσημέρι συνεχίσουμε στο μεγαλύτερο εθνικό πάρκο της Τανζανίας, το θρυλικό Serengeti με την αχανή σαβάνα που φτάνει μέχρι τον ποταμό Μασάι Μάρα στα σύνορα με την Κένυα! Απογευματινό σαφάρι για να απολαύσουμε τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος καθώς τα γκνου και οι ζέβρες βοσκούν αμέριμνα στην σαβάνα!

Διανυκτέρευση: Μεταφορά στο camp μας.

Γεύματα: Πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
11η ημέρα

ΣΕΡΕΝΓΚΕΤΙ
• Σαφάρι

Μια ολόκληρη ημέρα στο Serengeti είναι κάτι που θα θυμάστε για πάντα! Εξερεύνηση αυτού απ’ άκρη σε άκρη, βλέποντας μια τεράστια συλλογή από σπάνια ζώα και ολοκληρώνοντας το BIG 5, βλέποντας δηλαδή λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, ελέφαντες, ρινόκερους και αφρικανικά βουβάλια. Ιπποπόταμοι, κροκόδειλοι, αντιλόπες, ιμπάλα, γκνού, καμηλοπαρδάλεις, ζέβρες, και πολλά σπάνια πτηνά θα μας υποδεχτούν στο καλύτερο φωτογραφικό σαφάρι του κόσμου!

Διανυκτέρευση: Μεταφορά στο ίδιο camp.

Γεύματα: Πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
12η ημέρα

ΣΕΡΕΝΓΚΕΤΙ-ΧΩΡΙΟ ΜΑΣΑΙ
• Σαφάρι

Σήμερα παίρνουμε τον δρόμο επιστροφής από το εθνικό πάρκο, βλέποντας όμως στην διαδρομής μας και πάλι την άγρια ζωή της σαβάνας! Θα περάσουμε από το παλαιοντολογικό μουσείο Olduvai όπου βρέθηκαν οστά από τους πρώτους ανθρώπους της γης. Ύστερα θα επισκεφθούμε ένα αυθεντικό χωριό Μασάι, της φυλής αυτής των νομάδων που ζουν στα βάθη της σαβάνας και θα παρατηρήσουμε την καθημερινή τους ζωή, συμμετέχοντας στα δρώμενα.

Διανυκτέρευση: Μεταφορά στο lodge μας.

Γεύματα: Πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
13η ημέρα

ΛΙΜΝΗ ΜΑΝΙΑΡΑ-ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
• Σαφάρι

Αναχώρηση για το εθνικό πάρκο της λίμνης Μανιάρα, μια περιοχή με πυκνό δάσος, πολλούς πιθήκους και μαιμούδες, ενώ μπορεί να δούμε τους τελευταίους ελέφαντες και λιοντάρια! Ύστερα μεταφερόμαστε στην Αρούσα, όπου θα πάρουμε την εσωτερική μας πτήση για Ζανζιβάρη! Άφιξη το βράδυ και διανυκτέρευση.

Εδώ μπορεί όποιος θέλει να κλείσει το πρόγραμμά του και να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Γεύματα: Πρωινό, μεσημεριανό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
14η ημέρα

ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ-ΠΕΤΡΙΝΗ ΠΟΛΗ

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην πόλη των σκλαβοπαζάρων, την Πέτρινη Πόλη, ένα μνημείο της Unesco. Θα ξεναγηθούμε στα σοκάκια και το ιστορικό κέντρο της πόλης, θα περάσουμε πολλές αγορές με μπαχάρια και άλλα τοπικά προιόντα (υφάσματα & ψάρια), θα δούμε το σπίτι του Freddy Mercury των Queens, και θα επισκεφθούμε με βαρκάκι το Νησί των Φυλακισμένων με τις γιγάντιες χερσαίες χελώνες!

Διανυκτέρευση: στο ξενοδοχείο.

Γεύματα: Πρωινό, δείπνο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
15η ημέρα

ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ-ΔΑΣΟΣ ΖΟΖΑΝΙ
• Φάρμα Μπαχαρικών
• Παραλία

Σήμερα θα επισκεφθούμε το δάσος Jozani με την μοναδική κόκκινη μαϊμού. Ύστερα θα μπούμε σε μια φάρμα μπαχαρικών για να δούμε πόσα σπάνια είδη μπαχαριών καλλιεργούνται στο νησί από τον μεσαίωνα και τα χρόνια των μεγάλων ανακαλύψεων, Το μεσημέρι μεταφερόμαστε στον παραλιακό resort μας στο Nungwi, όπου θα κάνουμε τις διακοπές μας τις τελευταίες ημέρες.

Γεύματα: Πρωινό, δείπνο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
16η ημέρα

ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ-ΝΗΣΙ ΜΝΕΜΠΑ
• Snorkeling
• Κρουαζιέρα Ηλιοβασιλέματος

Σήμερα θα κάνουμε κρουαζιέρα το πρωί προς το νησί Mnemba όπου θα δούμε δελφίνια, και θα κάνουμε snorkeling, παρατηρώντας τον πολύχρωμο βυθό του Ινδικού Ωκεανού! Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει και κατάδυση μαζί μας για περισσότερη ευχαρίστηση! Επιστρέφουμε για μεσημεριανή ξεκούραση και κατά το ηλιοβασίλεμα θα κάνουμε άλλη μια κρουαζιέρα για να χαιρετήσουμε για τελευταία φορά τον ήλιο που πέφτει στην μαύρη ήπειρο.

Γεύματα: Πρωινό, δείπνο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
17η ημέρα

ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ-ΑΘΗΝΑ

Πρωινό ελεύθερο για τελευταίες βουτιές στη θάλασσα ή ξεκούραση στις λευκές αμμουδιές του τροπικού νησιού. Το μεσημέρι μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για την επιστροφή στην Ελλάδα, κλείνοντας ένα όνειρο ζωής! Άφιξη μετά τα μεσάνυχτα!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιλογές τιμών

Υπάρχει η δυνατότητα να τελειώσετε το πρόγραμμά σας σε ένα από τα 3 κομμάτια, αν και σας προτείνουμε 100% να το κάνετε ολοκληρωμένο ώστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες! Πρόκειται για ένα υπερθέαμα εμπειριών!
Σας παραθέτουμε τις παρακάτω εξτρά επιλογές ταξιδιού:

 1. Κιλιμάντζαρο μόνο 9-16/8 3.950€
 2. Κιλιμάντζαρο & Σαφάρι 9-21/8 4.950€
 3. Σαφάρι μόνο 16-21/8 2.950€
 4. Σαφάρι & Ζανζιβάρη 16-25/8 3.950€
 5. Ζανζιβάρη μόνο 21-25/8 1.950€

Τι περιλαμβάνεται

Αρχηγός ολόκληρης της αποστολής Ξυλιάς Ανδρέας
Όλα τα αεροπορικά εισιτήρια με τους φόρους και αποσκευές 23 κιλών, και η εσωτερική πτήση
2 διαμονές σε ξενοδοχεία στην Αρούσα
6 διανυκτερεύσεις σε χειμερινές σκηνές 2 ατόμων
4 διανυκτερεύσεις σε luxury camps & lodges στο σαφάρι
2 διανυκτέρευσεις σε ξενοδοχείο της Stone town
2 διανυκτερεύσεις σε παραλιακό resort της Ζανζιβάρης
Πιστοποιημένοι οδηγοί βουνού, μάγειρες, αχθοφόροι, οδηγοί σαφάρι, ξεναγοί, ολοκληρωμένη αποστολή καθ’ όλη την διάρκεια και όλα τους τα έξοδα
Πρωινό, μεσημεριανό, και βραδινό, καθ’ όλη την διάρκεια της ανάβασης στο Κιλιμάντζαρο και των ημερών μέσα στα εθνικά πάρκα για το σαφάρι
Πρωινό & Δείπνο τα βράδια στην Αρούσα και στην Ζανζιβάρη
Όλες οι άδειες, και οι φόροι για τις εισόδους μας σε όλα τα εθνικά πάρκα και στο Κιλιμάντζαρο, καθώς και ασφάλεια διάσωσης στο βουνό και ταξιδιωτική ασφάλεια από εμάς. Συνολικά είναι 6 εθνικά πάρκα!
Όλες οι οδικές μεταφορές παντού με ειδικά τζιπ
Όλες οι δραστηριότητες που αναφέρονται στο πρόγραμμα
Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός ομάδας (οξύμετρα, φαρμακεία)
Πλήρη υποστήριξη από εμάς και ενημέρωση για θέματα υψομέτρου και ταξιδιού
Ομαδικό Φαρμακείο
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
ΦΠΑ

Τι δεν περιλαμβάνεται

Προσωπικός εξοπλισμός (μπότάκια, ρούχα)
Βίζα Τανζανίας 40-50 ευρώ (σας καθοδηγούμε εμείς)
Προσωπικά έξοδα και φιλοδωρήματα (για την ανάβαση θα υπολογίσετε περίπου 150€ το άτομο φιλοδωρήματα για όλο το προσωπικό. Είναι η δική τους πολιτική να ζητούν συγκεκριμένο ποσό το οποίο να δίνεται εκεί από τους συμμετέχοντες. +20 ευρώ περίπου για τους οδηγούς σαφάρι.)
Οτιδήποτε δεν αναφέρεται παραπάνω

Να έχετε μαζί σας

Διαβατήριο να μην λήγει το τελευταίο 6μηνο
Πεζοπορικό μποτάκι, ημιάκαμπτο ή εύκαμπτο με αντοχή στο κρύο
Αθλητικά παπούτσια
Πεζοπορικά μπαστούνια, σκούφος, γάντια, μπαλακλάβα
Μαγιό, γυαλιά ηλίου, καπέλο, αντιηλιακό
Sleeping bag χειμερινό (-10 comfort)
Αδιάβροχο μπουφάν, ζεστά fleech και βέστα πουπουλένια, poncho
Αδιάβροχο χειμερινό παντελόνι, καλοκαιρινά παντελόνια πεζοπορίας
Dry fit μπλουζάκια να στεγνώνουν γρήγορα & ισοθερμικά
Μάλλινες κάλτσες, εσώρουχα και πετσέτες ταξιδιού
Σακίδιο 60-70lt & ένα σακίδιο 25-35lt που να το κουβαλάμε στις πεζοπορίες

Πτήσεις

ME ETHIOPIAN AIRLINES μέσω Αντίς Αμπέμπα

09/8 | 02.05 – 06.55 & 10.35 – 13.10

25/8 | 17.00 – 19.45 & 23.30 – 04.30+1

Σημειώσεις

· Αναλόγως των καιρικών συνθηκών, το πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί.

· Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, βγαίνουν φωτογραφίες οι οποίες αναρτώνται στα social media και το site της εταιρείας. Αν κάποιος δεν το επιθυμεί, μπορεί να μας το αναφέρει.

Χάρτης

Δήλωση συμμετοχής

6 σε απόθεμα

 • *Όνομα
  *Επώνυμο
  *Email
  *Κινητό τηλέφωνο

Συνεργασία με την Terramare

Εξοπλιστείτε για το ταξίδι σας με έκπτωση!

Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε από τις ιδιαίτερες εμπειρικές εξορμήσεις μας, λαμβάνετε εκπτώσεις έως και 20% σε προϊόντα όπως σακίδια, παπούτσια, ρούχα, αλλά και εξειδικευμένο εξοπλισμό, στο συνεργαζόμενο κατάστημα ειδών υπαίθριου τουρισμού και δραστηριοτήτων, Terra Mare, με την κατάλληλη καθοδήγηση από εμάς και από τους ανθρώπους μας εκεί! 

Απολαύστε τις εκδρομές μας με τον καλύτερο εξοπλισμό στις καλύτερες τιμές!