ΛΕΩΝΙΔΙΟ
Πεζοπορία & Αναρρίχηση στην Τσακωνιά

195€/άτομο

Η εξόρμησή μας με λίγα λόγια

Στην άγνωστη Τσακωνιά θα περιηγηθούμε αυτό το Σαββατοκύριακο με μοναδικές δραστηριότητες! Στην περιοχή ομιλείται ακόμη η τσακώνικη διάλεκτος, απόγονος των δωρικών! Το Λεωνίδιο είναι το κεφαλοχώρι της περιοχής αλλά και παράδεισος δραστηριοτήτων, όπως πεζοπορία και αναρρίχηση. Έτσι εμείς θα τα κάνουμε και τα δύο! Ο επιβλητικός κόκκινος βράχος που στέκει πάνω από το χωριό δημιουργεί ένα μοναδικό σκηνικό! Η πρώτη πεζοπορική ημέρα θα μας γνωρίσει με το υπέροχο μέρος από ψηλά, αφού θα περπατήσουμε μια μεγάλη κυκλική διαδρομή που θα μας φέρει στην καλύτερη θέα της περιοχής! Την δεύτερη ημέρα θα ασχοληθούμε με την αναρρίχηση για αρχάριους και θα σκαρφαλώσετε με ασφάλεια στον περήφανο κόκκινο βράχο που έκανε γνωστό το Λεωνίδιο. Ένα πρόγραμμα πεζοπορικό – αναρριχητικό κατάλληλο για όλους!

Πότε;
13-14 Απριλίου 2024
Κόστος
195€/άτομο
Επίπεδο δυσκολίας
Εύκολο

Αναλυτικό πρόγραμμα

1η ημέρα

ΑΘΗΝΑ-ΛΕΩΝΙΔΙΟ
• Πεζοπορία

Αναχώρηση από Αθήνα, στάση στον ισθμό της Κορίνθου για πρωινό καφέ αλλά και για ξημέρωμα με θέα την διώρυγα. Φτάνοντας στο Λεωνίδιο, αφού διασχίσουμε την ανατολική ακτή της Πελοποννήσου, θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας. Μια κυκλική διαδρομή με highlights το εκκλησάκι του προφήτη Ηλία και το μπαλκόνι του Λεωνιδίου με την ασυναγώνιστη θέα! Μετά το μεσημέρι θα επισκεφθούμε και τους παλιούς μύλους με μικρή πεζοπορία! Το βράδυ θα βγούμε στο κέντρο του παραδοσιακού Λεωνιδίου για ένα καλό δείπνο!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2η ημέρα

ΛΕΩΝΙΔΙΟ-ΑΘΗΝΑ
• Αναρρίχηση

Το πρωί θα γνωριστούμε με την αναρρίχηση για αρχάριους. Στο χώρο που μένουμε θα ενημερωθείτε για την θεωρία της δραστηριότητας και θα δοκιμάσετε το πρώτο σας σκαρφάλωμα στον τεχνητό τοίχο αναρρίχησης. Ύστερα θα μεταφερθούμε στα οργανωμένα πεδία στον κόκκινο βράχο όπου θα σκαρφαλώσετε με ασφάλεια σε πραγματικό πλέον πεδίο! Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι περιλαμβάνεται

Έμπειρους, Πιστοποιημένους συνοδούς βουνού & Πρώτων Βοηθειών
Πιστοποιημένοι εκπαιδευτές αναρρίχησης.
Όλες οι οδικές μεταφορές με λεωφορείο από Αθήνα.
Διαμονή σε διαμερίσματα με κουκέτες.
Όλος ο εξοπλισμός για την αναρρίχηση.
Ομαδικό Φαρμακείο
Ασφάλεια αστικής και γενικής ευθύνης.
ΦΠΑ

Τι δεν περιλαμβάνεται

Προσωπικά έξοδα.
Οτιδήποτε δεν αναφέρεται παραπάνω.

Να έχετε μαζί σας

Πεζοπορικά μποτάκια
Σακίδιο μονοήμερης πεζοπορίας.
Μπατόν
Ρούχα ανοιξιάτικα

Σημειώσεις

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Από Αθήνα στις 07:00 στο μετρό Αγίου Αντωνίου

 

· Αναλόγως των καιρικών συνθηκών, το πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί.

· Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, βγαίνουν φωτογραφίες οι οποίες αναρτώνται στα social media και το site της εταιρείας. Αν κάποιος δεν το επιθυμεί, μπορεί να μας το αναφέρει.

Χάρτης

Συνεργασία με την Terramare

Εξοπλιστείτε για το ταξίδι σας με έκπτωση!

Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε από τις ιδιαίτερες εμπειρικές εξορμήσεις μας, λαμβάνετε εκπτώσεις έως και 20% σε προϊόντα όπως σακίδια, παπούτσια, ρούχα, αλλά και εξειδικευμένο εξοπλισμό, στο συνεργαζόμενο κατάστημα ειδών υπαίθριου τουρισμού και δραστηριοτήτων, Terra Mare, με την κατάλληλη καθοδήγηση από εμάς και από τους ανθρώπους μας εκεί! 

Απολαύστε τις εκδρομές μας με τον καλύτερο εξοπλισμό στις καλύτερες τιμές!