ΠΑΤΡΑ
Πατρινό Καρναβάλι

35€/άτομο

Η εξόρμησή μας με λίγα λόγια

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μέρα γεμάτη από ανατρεπτικές εμπειρίες και ατέλειωτη διασκέδαση! Η μονοήμερη εκδρομή που έχουμε σχεδιάσει για τις 17 Μαρτίου στο Πατρινό Καρναβάλι υπόσχεται να σας καθηλώσει με τον ενθουσιασμό και την ενέργειά της. Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από την ποικιλία των εκδηλώσεων, τα εντυπωσιακά κοστούμια και τον ατελείωτο χορό που κατακλύζει τους δρόμους. Είναι η ευκαιρία σας να εισπράξετε μια δόση από τον πανηγυρικό πνευματισμό αυτής της εορταστικής πόλης.

Πότε;
17 Μαρτίου 2024
Κόστος
35€/άτομο
Επίπεδο δυσκολίας
Εύκολο

Αναλυτικό πρόγραμμα

1η ημέρα

ΑΘΗΝΑ
-ΠΑΤΡΑ
-ΑΘΗΝΑ

Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε μια ημέρα γεμάτη δράση και εντυπωσιακά γεγονότα στο Πατρινό Καρναβάλι! Η μονοήμερη εκδρομή μας στις 17 Μαρτίου θα ξεκινήσει με μια περιήγηση στους εκθεσιακούς χώρους του φετινού καρναβαλιού, όπου θα απολαύσουμε την παράσταση των μασκαράδων και τον ενθουσιώδη πολιτιστικό πλούτο που προσφέρει αυτή η γιορτή.

Στις 14:00 θα βρισκόμαστε στην καρδιά της δράσης, καθώς η Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού θα ξεκινήσει να διασχίζει τους δρόμους της πόλης. Ετοιμαστείτε να θαυμάσετε τα εντυπωσιακά κοστούμια, τις μουσικές παρέες και τον πανηγυρικό χορό που θα σας μεταφέρουν σε έναν μαγικό κόσμο εορτασμού.

Στις 21:00, θα βρεθούμε στην εκλεκτή συντροφιά των ντόπιων και επισκεπτών για να παρακολουθήσουμε την Τελετή Λήξης – Καύση Καρναβάλου. Μια εντυπωσιακή εκδήλωση που συμβολίζει το τέλος μιας αξέχαστης γιορτής και την αναμονή για το επόμενο έτος. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μέρα γεμάτη από αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για πάντα!

Αφού τελειώσει η τελετή, θα ξεκινήσουμε την επιστροφή με εκτιμώμενη ώρα άφιξης στην Αθήνα στις 23:30-00:00.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι περιλαμβάνεται

Οδική μεταφορά
Αρχηγός/Συνοδός εξόρμησης.
Σχεδιασμός και υλοποίηση προγράμματος.
Ομαδικό Φαρμακείο
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
ΦΠΑ

Τι δεν περιλαμβάνεται

Προσωπικά έξοδα και γεύματα.
Οτιδήποτε δεν αναφέρεται παραπάνω.

Να έχετε μαζί σας

Δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να έχετε υποχρεωτικά μαζί σας.

Σημειώσεις

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Από Αθήνα στις 09:30

 

· Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, βγαίνουν φωτογραφίες οι οποίες αναρτώνται στα social media και το site της εταιρείας. Αν κάποιος δεν το επιθυμεί, μπορεί να μας το αναφέρει.

Χάρτης

Συνεργασία με την Terramare

Εξοπλιστείτε για το ταξίδι σας με έκπτωση!

Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε από τις ιδιαίτερες εμπειρικές εξορμήσεις μας, λαμβάνετε εκπτώσεις έως και 20% σε προϊόντα όπως σακίδια, παπούτσια, ρούχα, αλλά και εξειδικευμένο εξοπλισμό, στο συνεργαζόμενο κατάστημα ειδών υπαίθριου τουρισμού και δραστηριοτήτων, Terra Mare, με την κατάλληλη καθοδήγηση από εμάς και από τους ανθρώπους μας εκεί! 

Απολαύστε τις εκδρομές μας με τον καλύτερο εξοπλισμό στις καλύτερες τιμές!