ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Εθνικά Πάρκα Pirin, Rila
& φυσικό Πάρκο Vitosha

695€/άτομο

To ταξίδι μας ξεκινά σε...

00
ημέρες
00
ώρες
00
λεπτά
Το ταξίδι αυτό ολοκληρώθηκε!

Η εξόρμησή μας με λίγα λόγια

Θα επισκεφθούμε και θα περπατήσουμε τα πανέμορφα βουνά της Βουλγαρίας,

Πρώτος σταθμός μας το Melnik, χτισμένο σε μία απόμακρη βαθύσκιωτη χαράδρα όπου περιβάλλεται από ψηλές αμμώδεις ασβεστολιθικές “πυραμίδες”.

Θα περπατήσουμε στα δύο εθνικά πάρκα της χώρας Pirin, Rila και στο φυσικό πάρκο Vitosha, που διαθέτουν πλούσια βλάστηση, βραχώδεις κορυφές, απόκρημνους γκρεμούς, ειδυλλιακές αλπικές και παγετωνικές λίμνες, καταρράκτες, αλπικά λιβάδια και ιαματικές πηγές.  Το 1983 το Εθνικό Πάρκο πιρίν ανακηρύχθηκε μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, λόγω της μοναδικής παρθένας φύσης του με τα πυκνά δάση να καλύπτουν τις πλαγιές του.

Φημίζεται για τις 118 παγετώδεις λίμνες του καθώς και για μικρούς παγετώνες που διασώζονται ακόμη, και είναι οι νοτιότεροι στην Ευρώπη.

Στο πάρκο βρίσκεται το αρχαιότερο δέντρο της Βουλγαρίας το πεύκου του Μπαϊκούσεφ, με κατά προσέγγιση ηλικία περίπου 1.300 χρόνια.

Από το Εθνικό Πάρκο Ρίλα, πηγάζουν τα μεγαλύτερα ποτάμια των Βαλκανίων, ο  Ίσκαρ, ο Μαρίτσα, ο Ρίλα, ο Έβρος και ο Νέστος. Οι αλλαγές που προκάλεσαν στο έδαφος οι  παγετώνες, στο διάστημα της τεταρτογενούς γεωλογικής περιόδου, προκάλεσαν τη δημιουργία πολλών λιμνών, περίπου 250 στις ψηλότερες κορυφές της οροσειράς. Επτά από αυτές τις λίμνες δημιουργούν ένα φυσικό σύνολο, γνωστό ως οι «7 Λίμνες Ρίλα»

Επίσης σε αυτό βρίσκεται η ψηλότερη κορυφή της Βουλγαρίας αλλά και ολόκληρων των Βαλκανίων, η Musala (2925μ.) θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα, τη μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ορθόδοξη μονή στη Βουλγαρία. Το μοναστήρι ιδρύθηκε το 10ο αιώνα σε ύψος 1.147 μέτρων στη βαθιά κοιλάδα του ποταμού Ρίλσκα, και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πολιτισμικά, ιστορικά και αρχιτεκτονικά μνημεία της Βουλγαρίας. Το 1976 ανακηρύχθηκε εθνικό ιστορικό μνημείο της Βουλγαρίας και το 1983 χαρακτηρίστηκε από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Το Όρος Vitosha, είναι το πρώτο πάρκο στην Βουλγαρία και στη βαλκανική χερσόνησο, κηρύχθηκε εθνικός δρυμός στις 27 οκτωβρίου 1934 και αποτελεί την πιο πολυσύχναστη προστατευόμενη περιοχή στη Βουλγαρία, ο όγκος του είναι ορατός από όλες σχεδόν τις θέσεις της Σόφιας, με την πόλη να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, στην περιοχή της οποίας ζει η καφέ αρκούδα.

Πότε;
10-17 Αυγούστου 2024
Κόστος
695€/άτομο
Επίπεδο δυσκολίας
Εύκολο

Αναλυτικό πρόγραμμα

1η ημέρα

ΑΘΗΝΑ-ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ
-BANSKO
• Περιήγηση στο Melnik

 

Αναχωρούμε από Αθήνα με το λεωφορείο μας.

Άφιξη στο  Melnik, περιήγηση.

Το μέλνικ είναι η μικρότερη πόλη της Βουλγαρίας και εντυπωσιάζει για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του αλλά και για τις ψηλές αμμώδεις ασβεστολιθικές “πυραμίδες” που το περιβάλλουν, φημίζεται για το εκλεκτό κόκκινο κρασί που παράγεται από τους εύφορους αμπελώνες της περιοχής.

Περιδιαβαίνοντας τα στενά σοκάκια με τα πέτρινα καλντερίμια θα έχετε την αίσθηση πως ταξιδεύετε πίσω στο χρόνο.

Μετάβαση στο Μπάνσκο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2η ημέρα

BANSKO
• Ποταμός Demyanitza
-BANSKO

Μετά το πρωινό μας θα πεζοπορήσουμε  στο δάσος που βρίσκεται νότια από το Μπάνσκο κοντά στον ποταμό Demyanitza.

Πεζοπορία : Bansko (1050μ.) – Ποταμός Demyanitza – Χώρος Αναψυχής (1420μ.) – Bansko (1050μ.)

(10 χιλιόμετρα, 2 ώρες, Ημικυκλική, Υ.Δ.+/- 420μ – Δυσκολία Α’)

Έναρξη της διαδρομής μας από το Μπάνσκο, θα περάσουμε από χώρο αναψυχής και πηγή και σύντομα θα μπούμε σε μονοπάτι.

Θα βρούμε  ξύλινο γεφυράκι  θα διασχίσουμε κάθετα το δρόμο, και περνώντας μικρή ρεματιά και πηγή που υπάρχει κοντά, θα βγούμε σε δασικό δρόμο στη συμβολή των ποταμών Glaznlel και Demyanitza.

Αφού περάσουμε τη γέφυρα θα συνεχίσουμε σε μονοπάτι, σε δασωμένη ράχη, όπου εντύπωση προκαλούν τα πανύψηλα πεύκα και έλατα.

Τη δεύτερη φορά που το μονοπάτι θα συναντήσει την άσφαλτο, θα βαδίσουμε για μικρή απόσταση στο δρόμο, ώσπου να ξαναμπούμε σε μονοπάτι, δίπλα από το ποταμό Demyanitza.

Συνέχεια ανάβασης έχοντας δίπλα και κοντά μας το ποτάμι, έως το χώρο αναψυχής στα 1420μ. υψόμετρο.

Ξεκούραση και επιστροφή από τα ίδια μέχρι γεφυράκι με δεξαμενή.

Θα περάσουμε στην απέναντι όχθη έχοντας κατάβαση προς τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναψυχής και ενημέρωσης μέσα στο δάσος πάνω από το Bansko.

– Χρήση των παροχών του ξενοδοχείου, πισίνα, χαμάμ, σάουνα κλπ.
-Το απόγευμα περιήγηση στο Μπάνσκο στα γραφικά σοκάκια και σπίτια από πέτρα και ξύλο της παλιάς πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3η ημέρα

BANSKO
-GOTSE DELCHEV HUT
-BANSKO
• Bezbog hut
• Λίμνη Popovo

Μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε οδικώς στο Gotse Delchev hut (1473μ.)

*Χρήση τελεφερίκ θα ανέβουμε με το λιφτ (ανοιχτό, 2 θέσεων, με ενδιάμεσο σταθμό) στο καταφύγιο Bezbog (2240μ.)

Πεζοπορία : Bezbog hut – Λίμνη Popovo (2234μ.) – Bezbog hut

(9 χιλιόμετρα, 4.5 ώρες, Μπρος πίσω από την ίδια διαδρομή,

Υ.Δ.+/- 400μ – Δυσκολία Α’)

Από το καταφύγιο Gotse Delchev (1473μ.) ανεβαίνουμε με το λιφτ στο καταφύγιο Bezbog σε υψόμετρο 2240μ. που βρίσκεται και η ομώνυμη λίμνη. Θα κινηθούμε νοτιοδυτικά για να συναντήσουμε μια από τις μεγαλύτερες  λίμνες της Βουλγαρίας την Popovo ezero (λίμνη του ιερέα) σε υψόμετρο 2234μ. H λίμνη Popovo είναι η τέταρτη μεγαλύτερη παγετώδης λίμνη της Βουλγαρίας με βάθος 29,5 μ. και η βαθύτερη λίμνη του PIRIN.

Επιστροφή από τα ίδια.

*Χρήση Τελεφερίκ

Γεύμα και μετάβαση στο Μπάνσκο.
Χρήση των παροχών του ξενοδοχείου, πισίνα, χαμάμ, σάουνα κλπ.
Νυχτερινη βόλτα στη πόλη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4η ημέρα

BANSKO
-KIRILOVA POLYANA
-BOROVETS
• Μοναστήρι Αγίου Ιωάννη

Μετά το πρωινό μας, μετάβαση με το πούλμαν στο kirilova Polyana (1465μ.)

Πεζοπορία στο Συγκρότημα Rila monastery.

Το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα, γνωστό και απλά ως Μοναστήρι της Ρίλα είναι η μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ορθόδοξη μονή στη Βουλγαρία. Βρίσκεται στα Όρη Ρίλα, σε ύψος 1.147 μέτρων στη βαθιά κοιλάδα του ποταμού Ρίλσκα. Το μοναστήρι έχει πάρει το όνομά από τον ιδρυτή του, τον ερημίτη Ιωάννη (Ιβάν) της Ρίλα (876 – 946 μ.Χ.) και σήμερα έχει περίπου 60 μοναχούς. Ολόκληρο το συγκρότημα της μονής καταλαμβάνει μια έκταση 8.800 m² και αποτελείται από μια μονόκλιτη βασιλική, κελιά όπου μένουν οι μοναχοί και έναν πύργο. Το μοναστήρι ιδρύθηκε το 10ο αιώνα και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πολιτισμικά, ιστορικά και αρχιτεκτονικά μνημεία της Βουλγαρίας και σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο τόσο για τη Βουλγαρία, όσο και για τη Νότια Ευρώπη. Το 1976 ανακηρύχθηκε εθνικό ιστορικό μνημείο της Βουλγαρίας και το 1983 χαρακτηρίστηκε από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Από το 1991 υπάγεται εξ’ ολοκλήρου στην Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Βουλγαρίας.

Το μοναστήρι απεικονίζεται στην πίσω όψη του χαρτονομίσματος του 1 λεβ, που εκδόθηκε το 1999.

(7.5 χιλιόμετρα, 3.5 ώρες, διάσχιση, Υ.Δ.+100μ./- 400μ, Δυσκολία Α’)

Ξεκινώντας από το kirilova Polyana σε υψόμετρο 1465μ., κατευθυνόμαστε νοτιοδυτικά στο
παρθένο δάσος πάνω στο παραδοσιακό προσκυνηματικό μονοπάτι για να συναντήσουμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Rila χτισμένο το 1746. Συνεχίζουμε περνώντας τη γέφυρα πάνω από το ποτάμι Ochova και φτάνουμε στο μοναστήρι του Αγίου Ευαγγελιστή Λουκά χτισμένο το 1799.
Το μονοπάτι συνεχίζει παράλληλα του ποταμού Rilska φτάνοντας στο μεγαλύτερο και πιο διάσημο ανατολικό ορθόδοξο μοναστήρι της Βουλγαρίας (1147μ.)

Μετάβαση για Γεύμα πλησίον του ποταμού Rilska.

Μετάβαση στο Borovets, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
5η ημέρα

BOROVETS
-PIONERSKA HUT
-BOROVETS
• Εθνικό Πάρκο Ρίλα

Μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε οδικώς στο καταφύγιο Pionerska.

*Χρήση τελεφερίκ, (ανοιχτό 2 θέσεων) από τα 1600μ, θα ανέβουμε έως το καταφύγιο Rila Lakes (2150μ.)

Πεζοπορία : Εθνικό Πάρκο Ρίλα – 7 Αλπικές λίμνες

Το Εθνικό Πάρκο Ρίλα περιέχει σπάνια χλωρίδα και πανίδα.

Η πεζοπορία στις «7 Λίμνες Ρίλα» είναι μέρος της διαδρομής του ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4.

Οι λίμνες βρίσκονται σε διαφορετικό ύψος και επικοινωνούν μεταξύ τους με μικρούς καταρράκτες. Όλες οι λίμνες έχουν ονόματα ανάλογα με το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα.

(14 χιλιόμετρα, 7 ώρες, Κυκλική, Υ.Δ.+/- 700μ, Δυσκολία Β’)

Από το καταφύγιο θα κινηθούμε αρχικά νοτιοδυτικά προς τη λίμνη Babreka περνώντας ξύλινο γεφυράκι μία πηγή με νερό και εν συνεχεία θα κατευθυνθούμε για τη λίμνη Okoto. Από εκεί θα βρεθούμε στο παρατηρητήριο και την ψηλότερη λίμνη με την ονομασία Salzata.

Ακολουθεί ανάβαση έως το διάσελο Razdela (2603μ.) και συνέχεια στη κορυφογραμμη εως το εκπληκτικό σημείο θέασης των 7 λιμνών στα 2650μ.

Επιστροφή  πίσω στην λιμνη Babreka, και από εκεί ανατολικά προς τη λίμνη Bliznaka, Κατόπιν θα περάσουμε από τη λίμνη Trilistnika, όπου πλησίον υπάρχει καταφύγιο ανάγκης και πηγή με νερό.

Η επόμενη είναι η λίμνη Ribnoto, όπου στη Βόρεια πλευρά της υπάρχει το παλιό καταφύγιο των 7 λιμνών και θα κατευθυνθούμε προς τη τελευταία λίμνη Dolnoto, όπου θα τη δούμε από ψηλά, με τελικο προορισμο το καταφύγιο Rila Lakes.

*Υπάρχει η δυνατότητα μικρότερης διαδρομής για όσους το επιθυμούν.

Μπορούν να  περιμένουν στη ψηλότερη λίμνη έως ότου έρθει η υπόλοιπη ομάδα από τη κορυφή.

Τα χαρακτηριστικά της διαδρομής σε αυτή την περίπτωση είναι τα παρακάτω :

(9 χιλιόμετρα, 5 ώρες, Κυκλική, Υ.Δ.+/- 500μ, ΔυσκολίαΑ’)

*Χρήση Τελεφερίκ

Μετάβαση στο Borovets

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
6η ημέρα

BOROVETS
-YASTREBETS
-BOROVETS
• Κορυφή Musala

Μετά το πρωινό μας, θα ανέβουμε με το λιφτ από τα 1330μ. (κλειστή καμπίνα 4 θέσεων) στο καταφύγιο Yastrebets (2369μ.).

Πεζοπορία : Εθνικό Πάρκο Ρίλα – Αλπικές Λίμνες – Κορυφή Musala (2925μ.)

Η κορυφή Musala (2925μ.) είναι η ψηλότερη κορυφή της Βουλγαρίας και ολόκληρης της βαλκανικής χερσονήσου. Το όνομα της προέρχεται από την αραβική λέξη mus Allah που σημαίνει το βουνό του Αλλάχ. Ονομάστηκε έτσι κατά τη περίοδο που η Βουλγαρία ήταν μέρος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Από τη κορυφή μπορούμε να δούμε όλες τις μεγάλες οροσειρές της Βουλγαρίας όπως η Vitosha, η Sredna Gora, τα βουνά της Ροδόπης και το Pirin. Στη κορυφή επίσης υπάρχει ένας μετεωρολογικός σταθμός.

(14 χιλιόμετρα, 7-8 ώρες, Μπρος πίσω από την ίδια διαδρομή, Υ.Δ.+/- 700μ, Δυσκολία Β΄)

Από το Καταφύγιο Yastrebets (2369μ.) θα κινηθόυμε νότια σε μονοπάτι έως το καταφύγιο Musala (2389μ.) με την επιβλητική λίμνη. Συνεχιζουμε σε πετρώδες αλπικό τοπίο ανάμεσα από λίμνες για να φτάσουμε σε υψόμετρο 2600μ., όπου συναντάμε τη λίμνη που βρίσκεται κάτω από τη κορυφή Aleko. Η διαδρομή κατευθύνεται με στόχο το καταφύγιο ledeno (2709μ.) με την ομώνυμη λίμνη.

Σε αυτό το σημείο μπορούν να περιμένουν όσοι δεν επιθυμούν την ανάβαση στη κορυφή Musala (2925μ.)

Τα χαρακτηριστικά της διαδρομής όσων δεν ανέβουν στη κορυφή είναι τα παρακάτω : (12 χιλιόμετρα, Μπρος πίσω, 6 ώρες, , Υ.Δ.+/- 460μ, Δυσκολία Α’)

Συνέχεια ανάβασης έως την κορυφή με την εκπληκτική θέα στις μεγάλες οροσειρές της Βουλγαρίας και στις δεκάδες λίμνες που βρίσκονται χαμηλά.

Επιστροφή από τα ίδια.

*Χρήση τελεφερίκ

– Χρήση των παροχών του ξενοδοχείου, πισίνα, χαμάμ, σάουνα κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
7η ημέρα

BOROVETS
-VITOSHA
-SOFIA
-BOROVETS

Πεζοπορία : Vitosha – Boyana Waterfall

(8.5 χιλιόμετρα, 4 ώρες, Κυκλική, Υ.Δ.+/- 600μ, Δυσκολία Α-Β’)

Η διαδρομή μας είναι μια από τις ομορφότερες τους Όρους Vitosha, ξεκινά πλησίον της περίφημης εκκλησίας Boyana (750μ.) του 10ου αιώνα, που έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, και βρίσκεται στους πρόποδες του ορεινού όγκου.
Στον κήπο της εκκλησίας, υπάρχουν μερικές γιγάντιες σεκόγιες, θα μπούμε στο δάσος ακολουθώντας μονοπάτι κάτω από τις πανύψηλες οξιές, κινούμενοι παράλληλα και δίπλα στον ποταμό Boyanska.
Το έδαφος είναι πετρώδες σε κάποια σημεία, και οι ρίζες των δέντρων σχηματίζουν φυσικά σκαλοπάτια, θα περάσουμε μία σειρά από μικρούς καταρράκτες και θα βγούμε στον μεγάλο καταρράκτη (1260μ.) που αποτελεί και τον μεγαλύτερο του όρους, από εκεί θα ακολουθήσουμε άλλο μονοπάτι για τη μικρή λίμνη Boyana, περνώντας από σημείο με πανοραμική θέα στην Σόφια.
Θα κινηθούμε περιμετρικά της λίμνης και θα ακολουθήσουμε άλλο μονοπάτι περνώντας από πηγή και διασχίζοντας ρεματιές, θα βγούμε στον οικισμό ολοκληρώνοντας την κυκλική διαδρομή μας.

Μετάβαση στη Σόφια, περιήγηση.

Μετάβαση στο Borovets.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
8η ημέρα

BOROVETS
-ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ
-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι περιλαμβάνεται

Επτά διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό.
Έμπειροι, Πιστοποιημένοι συνοδοί βουνού & Πρώτων Βοηθειών
Όλες οι οδικές μεταφορές.
Ομαδικό Φαρμακείο
ΦΠΑ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Τι δεν περιλαμβάνεται

Προσωπικά έξοδα και γεύματα.
Οτιδήποτε δεν αναφέρεται παραπάνω.

Να έχετε μαζί σας

Πεζοπορικό μποτάκι.
Πεζοπορικά μπαστούνια.
Αδιάβροχα ρούχα.
Σακίδιο ημερήσιας πεζοπορίας.
Γάντια – σκούφος.
Καπέλο, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό.
Ρούχα για 8 ημέρες ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες.
Σνακ/τρόφιμα, νερό.
Ατομικό φαρμακείο.
Φακό κεφαλής με εφεδρικές μπαταρίες.

Σημειώσεις

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Από Αθήνα στις 07:00

ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ

2η Ημέρα. Bansko (1050μ.) – Ποταμός Demyanitza – Χώρος Αναψυχής (1420μ.) – Bansko (1050μ.)
10 χιλιόμετρα, 2 ώρες, Ημικυκλική, Υ.Δ.+/- 420μ – Δυσκολία Α’

3η Ημέρα. Bezbog hut (2240μ.) –  Λίμνη Popovo (2234μ.) – Bezbog hut (2240μ.)
9 χιλιόμετρα, 4.5 ώρες, Μπρος πίσω από την ίδια διαδρομή, Υ.Δ.+/- 400μ – Δυσκολία Α’

4η Ημέρα. Kirilova Polyana (1465μ.) – Rila monastery (1147μ.)
7.5 χιλιόμετρα, 3.5 ώρες, διάσχιση, Υ.Δ.+100μ./- 400μ, Δυσκολία Α’

5η Ημέρα. Εθνικό Πάρκο Ρίλα – 7 Αλπικές λίμνες
14 χιλιόμετρα, 7 ώρες, Κυκλική, Υ.Δ.+/- 700μ, Δυσκολία Β΄
*Δυνατότητα μικρότερης διαδρομής 9 χιλιόμετρα, 5 ώρες, Κυκλική, Υ.Δ.+/- 500μ, Δυσκολία Α

6η Ημέρα. Εθνικό Πάρκο Ρίλα – Αλπικές Λιμνες – Κορυφή Musala (2925μ.)
14 χιλιόμετρα, 7-8 ώρες, Μπρος πίσω από την ίδια διαδρομή, Υ.Δ.+/- 700μ, Δυσκολία Β΄
*Δυνατότητα μικρότερης διαδρομής 12 χιλιόμετρα, Μπρος πίσω, 6 ώρες, , Υ.Δ.+/- 460μ, Δυσκολία Α’

7η Ημερα. Vitosha – Boyana Waterfall
8.5 χιλιόμετρα, 4 ώρες, Κυκλική, Υ.Δ.+/- 600μ, Δυσκολία Α-Β’

 

· Αναλόγως των καιρικών συνθηκών, το πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί.

· Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, βγαίνουν φωτογραφίες οι οποίες αναρτώνται στα social media και το site της εταιρείας. Αν κάποιος δεν το επιθυμεί, μπορεί να μας το αναφέρει.

Χάρτης

Δήλωση συμμετοχής

8 σε απόθεμα

  • *Όνομα
    *Επώνυμο
    *Email
    *Κινητό τηλέφωνο

Συνεργασία με την Terramare

Εξοπλιστείτε για το ταξίδι σας με έκπτωση!

Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε από τις ιδιαίτερες εμπειρικές εξορμήσεις μας, λαμβάνετε εκπτώσεις έως και 20% σε προϊόντα όπως σακίδια, παπούτσια, ρούχα, αλλά και εξειδικευμένο εξοπλισμό, στο συνεργαζόμενο κατάστημα ειδών υπαίθριου τουρισμού και δραστηριοτήτων, Terra Mare, με την κατάλληλη καθοδήγηση από εμάς και από τους ανθρώπους μας εκεί! 

Απολαύστε τις εκδρομές μας με τον καλύτερο εξοπλισμό στις καλύτερες τιμές!