ΖΗΡΕΙΑ-ΚΥΛΛΗΝΗ
High altitude training 2.374μ.

155€/άτομο

Η εξόρμησή μας με λίγα λόγια

Διήμερη εξόρμηση στο όρος Ζήρεια ή Κυλλήνη με σκοπό την ενημέρωση και την προετοιμασία των συμμετεχόντων για τις αποστολές μας στα ψηλά βουνά του εξωτερικού το 2024! Θα μιλήσουμε για θέματα υψομέτρου, εξοπλισμού, διατροφής, προπόνησης και θα αναλύσουμε μία μία τις επικείμενες αποστολές. Το πρακτικό κομμάτι θα κινηθεί ανάλογα με τον καιρό και τις ανάγκες τις ομάδας. Οι επιλογές που έχουμε είναι η ψηλότερη κορυφή της Ζήρειας, η κορυφή Περδικούλα, το σπήλαιο Ερμή και διάφορα μικρά λούκια που μπορούμε να ακολουθήσουμε! Διαμονή στο μικρό καταφύγιο στην αγκάλη του βουνού! Πολύ περιορισμένες θέσεις!

Πότε;
9-10 Μαρτίου 2024
Κόστος
155€/άτομο
Επίπεδο δυσκολίας
Μέτριο

Αναλυτικό πρόγραμμα

1η ημέρα

ΑΘΗΝΑ-ΖΗΡΕΙΑ
• Κορυφή Περδικούλα

Αναχώρηση από Αθήνα με προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας. Για πρώτη ημέρα θα πεζοπορήσουμε στην κορυφή Περδικούλα και ύστερα θα φτάσουμε κουβαλώντας τα πράγματά μας στο μικρό καταφύγιο που θα διανυκτερεύσουμε. Εκεί, αφού τακτοποιηθούμε, θα μιλήσουμε για όλο το εύρος των θεμάτων που μας απασχολούν στις αποστολές υψομέτρου στο εξωτερικό. Θα φάμε το δείπνο μας και πιθανόν να βγούμε μια νυχτερινή βόλτα στις χιονισμένες πλαγιές του όρους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2η ημέρα

ΖΗΡΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
• Κορυφή Ζήρειας
• Σπήλαιο Ερμή

Πρωινή ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή της Ζήρειας στα 2.374 μέτρα! Η ανάβαση και η κατάβαση θα γίνουν από σημεία που θα υποδείξουμε εμείς ανάλογα με τις συνθήκες του χιονιού και τον εξοπλισμό μας. Ύστερα μπορούμε να πεζοπορήσουμε μέχρι το μυστικό σπήλαιο του Ερμή. Από εκεί θα κατηφορίσουμε μέχρι το χιονοδρομικό και θα αναχωρήσουμε για Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι περιλαμβάνεται

Έμπειροι, Πιστοποιημένοι συνοδοί βουνού & Πρώτων Βοηθειών
Όλες οι οδικές μεταφορές με λεωφορείο από Αθήνα.
Διαμονή στο καταφύγιο σε κουκέτες.
Ημιδιατροφή (πρωινό – δείπνο) με δικό μας σεφ.
Ομαδικό Φαρμακείο
Ασφάλεια αστικής & γενικής ευθύνης.
ΦΠΑ

Τι δεν περιλαμβάνεται

Προσωπικά έξοδα .
Οτιδήποτε δεν αναφέρεται παραπάνω.

Να έχετε μαζί σας

Sleeping bag
Μποτάκι ημιάκαμπτο
Γκέτες, μπατόν
Γάντια, σκούφος
Κραμπόν προαιρετικά

Σημειώσεις

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Από Αθήνα στις 07:30 στο μετρό Αγίου Αντωνίου.

  • Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ανάλογα με τον καιρό, την ποιότητα του χιονιού, και τις ανάγκες της ομάδας.
  • Το δείπνο και το πρωινό θα παρασκευαστούν από τον σεφ της ομάδας μας στο καταφύγιο.
  • Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες λόγω του μικρού καταφυγίου και έχουν προτεραιότητα οι συμμετέχοντες στις αποστολές μας.
  • Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, βγαίνουν φωτογραφίες οι οποίες αναρτώνται στα social media και το site της εταιρείας. Αν κάποιος δεν το επιθυμεί, μπορεί να μας το αναφέρει.

Χάρτης

Συνεργασία με την Terramare

Εξοπλιστείτε για το ταξίδι σας με έκπτωση!

Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε από τις ιδιαίτερες εμπειρικές εξορμήσεις μας, λαμβάνετε εκπτώσεις έως και 20% σε προϊόντα όπως σακίδια, παπούτσια, ρούχα, αλλά και εξειδικευμένο εξοπλισμό, στο συνεργαζόμενο κατάστημα ειδών υπαίθριου τουρισμού και δραστηριοτήτων, Terra Mare, με την κατάλληλη καθοδήγηση από εμάς και από τους ανθρώπους μας εκεί! 

Απολαύστε τις εκδρομές μας με τον καλύτερο εξοπλισμό στις καλύτερες τιμές!