Χρήστος Τασούλας

Co-Owner & Operations Manager

Συνοδός Βουνού - Τουριστικός Συνοδός

Με καταγωγή από τα Τζουμέρκα Ηπείρου και μεγαλωμένος στα Ιωάννινα, η ουσιαστική μου επαφή με τη φύση ξεκινάει περίπου στα 8 μου χρόνια όταν και γίνομαι μέλος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Κατασκηνώσεις, δράσεις, φύση και εκδρομές «ποτίζουν» την παιδική μου ηλικία και δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Τελειώνοντας το σχολείο και αντίθετα με τις σπουδές μου (Λογιστική), αρχίζω να δραστηριοποιούμαι πλέον και επαγγελματικά με τον χώρο του Εναλλακτικού Τουρισμού.

Η καθημερινότητα μου, χειμώνα –  καλοκαίρι για τα επόμενα χρόνια, αποτελείται από εκδρομές ως Συνοδός – Οδηγός σε δραστηριότητες όπως το Rafting (Οδηγός – Βοηθός εκπαιδευτή, IRF), Canyoning (Οδηγός – Εκπαιδευτής, ICAN), Trekking – Hiking (Συνοδός Βουνού, ΔΙΕΚ), Αναρρίχηση (Μέσου Επιπέδου, ΕΟΣ) και Εκπαιδεύσεις ως μέλος της «Kayak Μetavasi Rescue 3 Greece». Μεγάλη μου αγάπη οι Πρώτες Βοήθειες και η Διάσωση με τα οποία ασχολούμαι τόσο εθελοντικά ως μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης  (Swiftwater and Flood Rescue Technician (RESCUE 3) / Complete First Aid Training (RTI) / Wilderness Fisrt Aid – Advanced (AAOS) / PHTLS (NAEMT)) όσο και Επαγγελματικά ως Ski Patroller (British Association of Ski Patrollers) και Safety Mountaineer (Air Green).  

Παράλληλα και με σκοπό να αποκτήσω ευρύτερες γνώσεις στο χώρο του τουρισμού, εργάζομαι και σε άλλους τομείς του κλάδου όπως ξενώνες, αλλά και Τουριστικά Γραφεία Γενικού Τουρισμού (όπως  Kanon Expeditions, Trekking Hellas Αθηνών, Manessis Travel) ως Ταξιδιωτικός Σύμβουλος και Τουριστικός Συνοδός σε εκδρομές Ελλάδος και Εξωτερικού κυρίως εκτός Ευρώπης. 

Το εγχείρημα της Hellas Nature και η σύμπραξη με τον Ανδρέα, «συνδέει» με τον καλύτερο τρόπο το παρελθόν μου με το μέλλον και ανοίγει πολλούς νέους ορίζοντες. Σας περιμένουμε λοιπόν, να γνωρίσετε τη φύση και τον κόσμο με ασφάλεια κάνοντας ΜΑΖΙ, όλα σας τα όνειρα πραγματικότητα.