Χαράδρα Βίκου και Ζαγοροχώρια

-€/άτομο

To ταξίδι μας ξεκινά σε...

00
ημέρες
00
ώρες
00
λεπτά
Το ταξίδι αυτό ολοκληρώθηκε!

Η εξόρμησή μας με λίγα λόγια

Πρόκειται για το βαθύτερο φαράγγι της Ευρώπης αναλογικά με το μήκος του και αποτελεί εθνικό πάρκο όπου φιλοξενεί εκατοντάδες είδη πανίδας και χλωρίδας, συμπεριλαμβανομένων σπάνιων ειδών όπως η καφέ αρκούδα. Στο πρόγραμμά μας θα κάνετε πεζοπορία και rafting!
Κατάλληλο για όλους!

Κόστος
-€/άτομο
Επίπεδο δυσκολίας
Εύκολο

Αναλυτικές πληροφορίες

1η ημέρα
ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΓΕΦΥΡΙ ΚΟΚΟΡΗ!

Αναχώρηση από Αθήνα. Στην διαδρομή μας προς Γιάννενα θα επισκεφθούμε το πανέμορφο σπήλαιο Περάματος. Η ηλικία του είναι 1.500.000 χρόνια και θα δούμε σταλαγμίτες, σταλακτίτες και απολιθώματα! Συνεχίζουμε την διαδρομή μας ανεβαίνοντας στα Ζαγοροχώρια θα μεταβούμε στην Βίτσα όπου θα πεζοπορήσουμε το κατηφορικό μονοπάτι μέχρι το πέτρινο γεφύρι του Κοκόρη! Το βραδάκι θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας στα Άνω Πεδινά. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2η ημέρα
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ

Μετά το πρωινό μας, θα μεταφερθούμε στο Μονοδένδρι, από τα πιο όμορφα χωριά του Ζαγοριού, θα περιηγηθούμε εκεί και θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας στο βαθύτερο, αναλογικά, φαράγγι του κόσμου! Η διάρκεια είναι περίπου 6 ώρες και το μονοπάτι μας διασχίζει το φαράγγι μέσα από ένα μοναδικό δάσος που ο ήλιος βλέπει ελάχιστα! Μέσα στο μονοπάτι μας θα συναντήσουμε και τις πηγές του ποταμού. Η δυσκολία της διαδρομής είναι Β βαθμού λόγω διάρκειας. Θα τερματίσουμε στο χωριό Πάπιγκο, όπου θα περιηγηθούμε και θα φάμε!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3η ημέρα
ΡΑΦΤΙΝΓΚ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Ξεκινάμε το πρωινό μας με μια αναζωογονητική εμπειρία rafting στον Αώο ποταμό! Ένα πανέμορφο ποτάμι που θα σας δώσει την δροσιά που χρειάζεστε! Ύστερα αναχώρηση για Αθήνα και άφιξη αργά το βράδυ!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι περιλαμβάνεται

Διανυκτέρευση σε παραδοσιακό ξενώνα
Πρωινό στο ξενοδοχείο
Συνοδοί πεζοπορίας
Δραστηριότητα rafting
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΦΠΑ

Τι δεν περιλαμβάνεται

Προσωπικά έξοδα και φιλοδωρήματα
Γεύματα
Οτιδήποτε δεν αναφέρεται παραπάνω

Να έχετε μαζί σας

Πεζοπορικό μποτάκι
Πεζοπορικά μπαστούνια
Σακίδιο 30-40lt για μεταφορά εξοπλισμού
Καπέλο, αντηλιακό, γυαλιά
Ρούχα για 3 ημέρες ανάλογα με την εποχή
Σνακ για όλες τις ημέρες, νερό

Σημειώσεις

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Από Αθήνα νωρίς το πρωί

Χάρτης

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συνεργασία με την Terramare

Εξοπλιστείτε για το ταξίδι σας με έκπτωση!

Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε από τις ιδιαίτερες εμπειρικές εξορμήσεις μας, λαμβάνετε εκπτώσεις έως και 20% σε προϊόντα όπως σακίδια, παπούτσια, ρούχα, αλλά και εξειδικευμένο εξοπλισμό, στο συνεργαζόμενο κατάστημα ειδών υπαίθριου τουρισμού και δραστηριοτήτων, Terra Mare, με την κατάλληλη καθοδήγηση από εμάς και από τους ανθρώπους μας εκεί! 

Απολαύστε τις εκδρομές μας με τον καλύτερο εξοπλισμό στις καλύτερες τιμές!