Πεζοπορία στη Γη των Ηφαιστείων

-€/άτομο

To ταξίδι μας ξεκινά σε...

00
ημέρες
00
ώρες
00
λεπτά
Το ταξίδι αυτό ολοκληρώθηκε!

Η εξόρμησή μας με λίγα λόγια

Πεζοπορία ανάμεσα στα ηφαίστεια των Μεθάνων, στο άγνωστο σπήλαιο Περιστέρι, και αποθεραπεία με pilates και ιαματικά λουτρά, σε ένα απολαυστικό διήμερο! Τα Μέθανα βρίσκονται στην βορειοανατολική Πελοπόννησο. Η χερσόνησος είναι γνωστή για τα ιαματικά λουτρά της και το ηφαίστειο στο χωριό Καμένη Χώρα. Μαζί με τα ηφαίστεια της Μήλου, της Σαντορίνης και της Νισύρου, τα Μέθανα ανήκουν στο ηφαιστειακό τόξο του Νοτίου Αιγαίου, το οποίο σχετίζεται με τα σημαντικότερα γεωθερμικά πεδία της Ελλάδας. Τελευταία έκρηξη ήταν το 1700. Στα Μέθανα υπάρχουν περίπου 60 χλμ σηματοδοτημένα μονοπάτια.

Κόστος
-€/άτομο
Επίπεδο δυσκολίας
Εύκολο

Αναλυτικές πληροφορίες

1η ημέρα
Μέθανα – Πεζοπορία στα ηφαίστεια. 6 ώρες

Αναχωρούμε από την Αθήνα στις 08:00 με προορισμό τα Μέθανα μέσω στάσεων. Θα κατευθυνθούμε απευθείας για την κυκλική πεζοπορία με κύριο αξιοθέατο τον κρατήρα του ηφαιστείου των Μεθάνων! Το μονοπάτι κινείται κάτω από πεύκα και βελανιδιές, με την υπέροχη θέα του αργοσαρωνικό! Μετά τον τερματισμό θα κάνουμε αποθεραπεία στα ιαματικά λουτρά! Ύστερα θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας μπροστά στη θάλασσα για ξεκούραση και το βράδυ θα φάμε σε ταβέρνα με φρέσκα ψάρια!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2η ημέρα
Λίμνη Τσιβλού. 3 ώρες

Μετά το πρωινό θα ακολουθήσει αποθεραπεία στα ιαματικά λουτρά και στη συνέχεια θα εξερευνήσουμε το σπήλαιο Περιστέρι, ένα από τα πιο άγνωστα σπήλαια της Ελλάδας που έχει δημιουργήσει στα σπλάχνα του δύο θαυμάσιες υπόγειες λίμνες! Συνεχίζουμε στην Επίδαυρο όπου θα κάνουμε snorkelling στην βυθισμένη, αρχαία πολιτεία! Αναχώρηση και στάση στην Παλαιά Επίδαυρο για βόλτα και φαγητό. Επιστροφή στην Αθήνα το βραδάκι.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι περιλαμβάνεται

Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο
Μεταφορά από Αθήνα
Σχεδιασμός και υλοποίηση προγράμματος
Έμπειρος prive συνοδός και οδηγός για τις πεζοπορίες όλες τις ημέρες
ΦΠΑ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Τι δεν περιλαμβάνεται

Προσωπικά έξοδα και φιλοδωρήματα
Γεύματα
Οτιδήποτε δεν αναφέρεται παραπάνω

Να έχετε μαζί σας

Πεζοπορικό μποτάκι
Πεζοπορικά μπαστούνια
Σακίδιο 30-40lt για μεταφορά εξοπλισμού
Καπέλο, αντηλιακό, γυαλιά
Ρούχα για 2 ημέρες ανάλογα με την εποχή
Σνακ για όλες τις ημέρες, νερό

Σημειώσεις

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Από Αθήνα νωρίς το πρωί

ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ

1 ημέρα. 6 ώρες. Δυσκολία Β’

2 ημέρα. 1 ώρα. Δυσκολία Α’

Χάρτης

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συνεργασία με την Terramare

Εξοπλιστείτε για το ταξίδι σας με έκπτωση!

Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε από τις ιδιαίτερες εμπειρικές εξορμήσεις μας, λαμβάνετε εκπτώσεις έως και 20% σε προϊόντα όπως σακίδια, παπούτσια, ρούχα, αλλά και εξειδικευμένο εξοπλισμό, στο συνεργαζόμενο κατάστημα ειδών υπαίθριου τουρισμού και δραστηριοτήτων, Terra Mare, με την κατάλληλη καθοδήγηση από εμάς και από τους ανθρώπους μας εκεί! 

Απολαύστε τις εκδρομές μας με τον καλύτερο εξοπλισμό στις καλύτερες τιμές!